Plan de Champagne

… of prosecco. In elk geval, hier vind je de timetable van het weekend (onder voorbehoud). Van vrijdag 15.00u tot zondag 13.00u ben je onze gast.
Er is ruimte voor speeches, dansjes en andere acts. We laten ons graag verrassen! Neem hiervoor contact op met onze ceremoniemeesters, zij gaan over de indeling. Onder de planning vind je nog wat aanvullende informatie.

Cadeaus
Het grootste cadeau voor ons is dat je er bij bent. Wil je toch iets extra’s doen, dan maak je ons blij met een envelopje.

Adults only
Tijdens het weekend is er helaas geen plek voor kinderen, dieren en zuurpruimen.

Social media
In het arrangement hebben we moeten beknibbelen op de wifi. Om jullie bundels niet leeg te trekken, stellen wij voor om niet op social media te zitten en in elk geval niets van de bruiloft te posten voordat wij dat hebben gedaan.

Corona
Het blijft natuurlijk voorlopig nog spannend en onzeker rondom corona. Wij gaan er vanuit dat ons weekend (nu wel) door kan gaan. Het nieuws rondom corona in Nederland én Italië blijven we goed in de gaten houden. Mocht er iets in de situatie veranderen dat van invloed is op ons huwelijksweekend, dan horen jullie dat uiteraard zo snel mogelijk.