Le Stonghe

The place to be voor ons bruiloftsweekend is het landgoed Le Stonghe.
Het bestaat uit een 500 jaar oud Palazzo en bijbehorend landhuis en ligt op een heuvelrug in het glooiende landschap van de Italiaanse regio Le Marche. Van daar kijk je uit op de omringende graanvelden, olijfgaarden, cipressen en dorpjes tot aan de Adriatische zee.

We verblijven in de verschillende appartementen van Le Stonghe. De appartementen hebben een gemeenschappelijke ruimte met keuken. We voorzien jullie, naar onze standaarden, het hele weekend van een natje en een droogje. Schat je jezelf in als een (nog) grotere verbruiker, neem dan gerust wat extra’s mee!
De meeste slaapkamers hebben een eigen badkamer. Handdoeken en bedlinnen zijn aanwezig, strandhanddoeken niet.

Het is mogelijk om na het weekend nog langer bij Le Stonghe te verblijven. Dit is wel op basis van beschikbaarheid. Als je extra nachten wilt bijboeken, neem dan contact op met de accommodatie en geef aan dat je een van onze gasten bent. Le Stonghe heeft géén pinmogelijkheid, dus je dient de extra nachten dan contant te voldoen.

Er is tijdens het weekend ook wat vrije tijd. Je kunt dan lekker luieren aan het zwembad, maar je kunt er ook voor kiezen om de omgeving te ontdekken. Onderaan deze pagina vind je informatie over de omliggende stadjes.

Landhuis: Via Stonghe 4, 61034 Fossombrone, Pesaro e Urbino, Italië
Palazzo: Via Monte Bianco 23, 61034 Fossombrone, Pesaro e Urbino, Italië

Fossombrone
Fossombrone ligt op ongeveer 15 minuten rijden van Le Stonghe. Het is een mooi oud stadje waar je lekker doorheen kunt slenteren. In de buurt van Fossombrone ligt het natuurgebied Marmitte dei Giganti. Je vindt hier grote kalkstenen rotsen waar een altijd groen riviertje doorheen stroomt.

Urbino
Op een half uur tot drie kwartier rijden van Le Stonghe ligt de stad Urbino. De historische binnenstad staat op de Unesco werelderfgoedlijst. Bovendien is Urbino de geboorteplaats van de bekende schilder Rafaël. Belangrijkste bezienswaardigheden zijn het Palazzo Ducale, de Galleria Nazionale Delle Marche en het geboortehuis van Rafaël.

Fano
De oude Romeinse havenstad Fano kun je in een half uur vanaf Le Stonghe bereiken. Je vindt er mooie stadspaleizen en smalle straatjes. Het gezellige piazza XX Settembre is het hart van de stad rond de fontein van Fortuna. Elke zaterdag is er bij de haven van Fano een markt.